George Hanna In Beeld
George Hanna Agenda voor vandaag
Over mezelf

Welkom op mijn website! Sinds maart 2010 ben ik Gemeenteraadslid voor de Partij van de Arbeid.

Functie:

  • lid gemeenteraadsfractie
  • woordvoerder mobiliteit en verkeer, openbaar vervoer, HOV assen, jeugd- en jongerenwerk
  • lid stadsdeelcommissie Zuid
  • woordvoerder project herstructurering Stroinkslanden 2015
  • lid stadsdeelcommissie Noord

— — —

Op deze website leest u wie ik ben, waarom ik voor de PvdA heb gekozen en wat voor mij belangrijke zaken zijn. Graag wil ik deze kennismaking voortzetten middels een persoonlijk onderhoud door u te vragen te reageren op wat u leest of wat u zoal bezighoudt.

Overmezelf
Mijn naam is George Hanna, 28 jaar oud. Ik heb de opleiding hotelmanagement gevolgd en sinds mei 2007 ben ik als staffunctionaris werkzaam voor het Medisch Spectrum Twente in Enschede. 40 uur in de week houd ik me bezig met het ondersteunen van het management met betrekking tot vakinhoudelijke en operationele zaken binnen het Facilitair Bedrijf. Daarnaast fungeer ik (MST breed) als adviseur en auditor voor de klinische afdelingen met betrekking tot voedselveiligheid (HACCP).

Naast mijn werk ben ik nog actief als secretaris van Suryoye Platform Overijssel (SPO). Wij hebben in voorgaande jaren gevoelige onderwerpen (zowel lokaal als provinciaal) bespreekbaar gemaakt om emancipatie en integratie te intensiveren.

Daarnaast zet ik me in voor het Syrisch-Orthodoxe Klooster, de St. Ephrem in Glane. Onder leiding van de bisschop, Mor Polycarpus Augin Aydin proberen wij diverse werkgroepen op te zetten met als centrale thema “educatie en vorming”.

Politiek & de Partij van de Arbeid
Ik ben al jaren zeer geïnteresseerd in politiek en sinds maart 2006 ben ik lid geworden van de Partij van de Arbeid. Ik heb gekozen voor de PvdA omdat zij begrijpen dat niet iedereen met gelijke kansen wordt geboren. Iedereen moet zijn kansen aangrijpen, maar je moet ze wel aangeboden krijgen. Daar wil ik voor werken. Naar mijn mening moet Enschede een stad zijn waar je veilig over straat kunt en waar iedereen zich thuis voelt. Dat is dus een stad waar we blijven werken aan veiligheid en aan integratie, werkzoekenden aan een baan helpen en bruggen bouwen om jongerenproblematiek aan te pakken. Samen kunnen WIJ het doen. Een kwestie van zij aan zij en schouders eronder!

Vooruitgaan omdat de toekomst voor ons ligt!